MEN HÅLL BARA KÄFTEN!

Fyfan vad jag blir irriterad, håll bara käften, vi är inte nå jävla fjortisar, långt ifrån. Jaja, vi bryr oss ändå inte, tycker bara att det är jävligt irriterande! aja, nog om det. Har nyss kommit hem, for en snabbis på stan med det sööög, så jag& julia tog bussen hem & nu sitter jag här och gör ingenting, ingen är social lr nåt. Jo men att jaaaooo, ciao

fan vad jag saknar det!

..när man var liten, fanns inga problem, allt bara flöt på. Jag saknar det jätte mycket, jag vill vara liten igen! Allt är bara så niohpjklmnbiohj nu. Saknar också dig jätte mycket, jag tror du vet vem du är.

<3

i miss you ♥

chillt

Vaknade vid ett idag, eller ah mamma väckte mig, annars skulle jag kört på typ till fyra, aja var iallfall död. Klev upp och gjorde ingenting, chillade bara tills, sandra kom typ vid 6? Vi gjorde inte alls mycket, vi skulle vara med Frida&Emilia men jag orkade inte gå till Frida för det är så jävla kallt! + att jag skulle se solsidan! Haha :D Jo men att jag skulle ju egentligen vaka, men vafan jag däckade, hoj! Kommer nog inte kunna sova ikväll, det blir ju great alltså! Eller inte..tandläkarn imon också, fiiiint! ska hoppa i duschen njue, bye!

kuuuuult att..

...min telefon har damp, har haft den i typ två månader och den är helt hollo, jo men att jag vill ha en iphone, ska deala med pappa så kanske att jag får en! (; Hehe..gör typ ingenting, ingen är social, eller jo sandra&julia men ingen annan, inte kan man sova heller, inte för att jag har provat ens..men jag är inte trött, hahah. har umgåts med Sandra, Julia & Alice idag, jies såäre! ;d Ska getta njue, bye!

yäyäyyäyä

Kör ett inlägg..hehe, bloggar typ hela tiden nu, okej inte hela tiden dårå men mycket oftare än vad jag brukade göra!:) Jo men att kom hem för ett tag sen, har nyss ätit laxx, satana vad gott! satan vad statistiken sjunker när jag inte skriver! Jojå, det var värsta alkisen på md:s han var helt kul, men ändå läskig, han bara klunka i sig ren spriit, sen kom polisen och hämta han. fräänt í know, fast naaaeee, vet inte riktigt vad jag ska skriva, ska iallfall med Frida på dundret imon, om det nu inte är 30- typ. Nånå, ska sociala med nå folk på msn nu, ciao!

fredag, chiiiiillltttttttt, jies

Slutade vid ett idag, frågade roland om jag gick en hundralapp men jag fick inte!:( HAHA. Ska käka lite sen drar jag & Sandra på stan, heheh, kult liv man har! (; yäyye, vet inte vad jag ska skriva, så ciaaaooo

bloggen är inte alls fin, i know..

Hey! jo jag vet..bloggen är inte specielt fin, men jag har börjat på en ny header! Nästan typ är den klar, nä men att den är snart klar! :) Heheh, sitter iallfall här vid datan, har just duschat och sitter och chillar! Slutade vid två idag, skulle egentigen slutat 4 så det var ju soft! For iallfall med Frida & Sandra på stan dirren och köpte strips & godis, ovanligt? (; hehe nah! Vi fick kuta assnabbt från stacken Leif blet typ helt galen! xD. Sen fick jag och Frida för oss att vi skulle hoppa från snöhögen flera gånger? Jo men att vi blev ju som lite blöta, haha..medans stod Sandra och snacka med Lenny i luren, heheh, Emil & Philip kom sen så vi snacka lite med dem. Sen for vid med bussen till Frida och så snackade vi med Gustav i skype + nå andra randoms! Nå är dom ju lite cp! (; Jo men att ska slagga nu snart, fredag imon nice! bye

shiiiietman

Vaknade tio i sju och klädde på mig osvosv, sen gick jag och sandra till skolan! vi slutade typ halv 2? chill. Gick hem däckade på soffan i typ en timme, sen for jag med Julia på dundret! :D nice, hihi. avrundar här, pussen.

yeah!

det suger & blogga + att min blogg inte alls är nå fin. Hehe, nä men att kommer bara blogga då&då, när jag vill. Ahja, men skola imon då, HELVETE. jag vill inte!!

skype!

Tjenah! ;D har inte gjort nå idag, har bara duschat och chillat typ, hehe. sitter här och dunkar musik och skriver med lite folk på msn. Snackade med gustav&massa andra randoms på skype nyss, haha gud vad dom svammla ;) jo men att ja, har inte så mycket mer att säga, bloggar imon!

hey yo sean! you mister kingston!

heyheyhey, har kommit hem för en stund sen, har varit med frida o cholia, vi har dampat och svammlart som vanligt..höhöhö &så har vi varit på coop en sväng också. Har ätit lite pizza men u-s-c-h säger jag bara, hatar pizza! ahja, nä men att är typ sjuk oskå finfint, elr så inte! jajajaja, nu ska jag typ chilla järnet och fortsätta tråka! bye

hej & hejdå

gittar till Frida, elr ah mamma kör mig dit dirr nu! HAHAHAHAH, hejdå

godnatt!

Nä nu ska jag bege mig mot min säng, som jag inte har sovit i på tre nätter. är så sjukt trött så det finns inte, dock har jag inte lagt mig tideigare som jag skulle men fastnade istället här på datorn. SATAN. Mamma får väcka mig imorgon så att jag inte sover bort hela dagen imon, det får jag inte göra! puss

hemma nurå, sköönt!

Idag vaknade jag av att Sandra ringde, jag la på och somnade om, sen ringde hon igen, hon spam ringde så tillslut svarade jag, och pratade med henne i en kvart typ. Såg också att klockan var 15:50. Sen så låg jag & Julia o dega typ till fem? Sen fixade vi oss lite snabbt, och klädde på oss osvosv. 18:55 rullade vi mot gällivare, tåget var inte alls försenat? Haha, det brukar ju vara det 24/7..jag var/är typ död, är typ sjuk, fint. Nåja, ska inte tråka ut er med nåmera, sitter iallfall här framför datan och dunkar musik, o skriver med några på msn, HEHEHHEHE. nä, ciao!

SJUK HUMOR 123

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAH jag döööööööööööööööööööööööööööööööööööööör!

Råkade faila i Linus logg skrev "grattsi" istället för "grattis" HAHAHHA jag&julia dog!

HAHAHHAHA, "min bruna fejs" & modellbilden&godisbilden!

ohh, dör HEJDÅ!!!


HAHAHH!

h-e-j-s-a-n

sitter här med Julia och chillar, jo mena att vi sov bort typ hela dan, så vi han typ vara på stan i 2 timmar.
lyckat! Men att hittade ändå lite smått, men ah vi ska på stan imon också så det är ju chill!
har inte något mer att säga, så hejsvejs :*

sen blire att umgås med en jävligt saknad människa på fredag, LÄNGTAR! ♥



RSS 2.0